شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

خوب و بد واکنش‌های مردم در ساعت‌هایی که روند سوخت گیری با مشکل روبه رو شد

  • کد خبر: ۸۵۵۹۴
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۵
خوب و بد واکنش‌های مردم در ساعت‌هایی که روند سوخت گیری با مشکل روبه رو شد
ما به عنوان ارکان اصلی یک جامعه که در یک بستر واحد زندگی می‌کنیم و همه انتخاب‌ها و تصمیم‌های مان بر اطرافیان تأثیرگذار است، بهتر است در چنین مواقعی چه واکنشی نشان بدهیم؟ و شاید اگر بخواهیم روراست‌تر و صریح‌تر از خودمان سؤال کنیم؛ وظیفه ما در چنین روز‌هایی چیست؟

سیدزاده | شهرآرانیوز؛ وقفه‌ای که روز‌های گذشته در روند سوخت گیری اتفاق افتاد و به خبر داغ رسانه‌های مکتوب و مجازی تبدیل شد، بقایایی هم داشت؛ تصاویر و ویدئو‌هایی که در همین بحبوحه و پس از گذر از آن در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شد و از عکس العمل‌های مردم در این لحظه‌ها می‌گفت. واکنش‌ها و رفتار‌هایی که برخی از آن‌ها خوب بود و برخی بد و باعث شد دوباره این سؤال در ذهن بسیاری از ما شکل بگیرد که در این بزنگاه ها، یعنی اوقاتی که کار‌ها کمی از روال همیشگی خود خارج می‌شود و صبوری مردم را می‌طلبد، باید چه کاری انجام دهیم؟

به عبارت دیگر، ما به عنوان ارکان اصلی یک جامعه که در یک بستر واحد زندگی می‌کنیم و همه انتخاب‌ها و تصمیم‌های مان بر اطرافیان تأثیرگذار است، بهتر است در چنین مواقعی چه واکنشی نشان بدهیم؟ و شاید اگر بخواهیم روراست‌تر و صریح‌تر از خودمان سؤال کنیم؛ وظیفه ما در چنین روز‌هایی چیست؟

احتمالا خود شما هم چند نمونه از این بازخورد‌ها را در فضای مجازی دیده باشید. یک نمونه از آن که به شدت در فضای مجازی مطرح شد، ویدئوی کوتاهی بود از داخل یک ماشین و خانمی که از فروش بنزین به قیمت لیتری ۸ هزارتومان صحبت می‌کرد. او می‌گفت درست در ساعت‌هایی که بسیاری از افراد به دلیل اختلال در سیستم سوخت گیری، با نبود یا کمبود سوخت روبه رو شدند، یک نفر بنزین را لیتری ۸ هزار تومان به آن‌هایی که احتیاج دارند می‌فروشد. این ویدئو کلی واکنش منفی هم به دنبال داشت.

کاربری نوشته است: «این دیگه خود ما مردم هستیم. نه ربطی به مسئولان داره، نه ربطی به تحریم داره. وقتی در این شرایط چنین بلایی رو سر هم می‌آریم نباید از کس دیگه‌ای توقع داشته باشیم. تو این شرایط باید هوای یکدیگر رو داشته باشیم نه اینکه سوءاستفاده کنیم.» دیگری گفته: «خودمون به همدیگه رحم نمی‌کنیم، چطور توقع از دیگران داریم؟» در بین این قبیل واکنش‌ها یک نفر هم از این گفت که: «واقعا اگه مجبور نیستین، تو این سوءاستفاده شریک نشین و نخرین.»

در کنار این اتفاق بحث افزایش کرایه تاکسی‌های اینترنتی که پیش از این هم با اوج گیری ترافیک سر به فلک می‌گذاشت، دوباره مطرح شد و بسیاری از کاربران از این موضوع گلایه داشتند.
این اتفاق، اما جنبه دیگری هم داشت و آن ویدئوی کوتاهی بود از جریان سوخت گیری در بجنورد با این مضمون که شهروندان بجنوردی در پمپ بنزین، اولویت را به مسافران و پلاک‌های غیربومی می‌دادند. ویدئویی که بازخورد‌های مثبت زیادی در پی داشت و یک نمونه از زیبایی‌هایی بود که با نشان دادن رفتار‌های انسان دوستانه و مسئولیت پذیری بالای اجتماعی حال بسیاری را خوب کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->